fbpx

Ballonen her på billedet er fra Nytårs aften. Jeg tog billedet forleden, og det er faktisk et rigtig godt billede på, at det også er her omkring, at rigtig mange mennesker mister motivationen for at nå det mål, de satte sig omkring årsskiftet.

Hvad med dig, er luften også gået af din ballon?

Når vi sætter mål for noget, vi gerne vil ændre eller optimere, så er det motivationen vi kører på. Og det er utrolig vigtigt i starten, da vi ofte skal ændre nogle vaner, som vi har haft i mange år.

Men når der er gået et stykke tid, så begynder motivationen at dale, og til sidst forsvinder den måske helt. Årsagerne til dette er mange og ofte helt individuelle, men man kan alligevel finde gengangere.

Facebook live video om motivation

Jeg har i løbet af februar haft fokus på den manglende motivation på Facebook, hvor jeg også har lavet nogle  live videoer om emnet. Her taler jeg om, hvorfor man kan miste motivationen, og jeg giver mit bud på, hvordan man kan få den igen.

Du kan se eller gense Facebook Live videoer her:

Motivationsvideo 1

Motivationsvideo 2

Motivationsvideo 3

Motivationsvideo 4

Har du brug for min hjælp til at få motivationen tilbage?

Og er du træt af slankekure, men ønsker du stadig at tabe dig, så er ét af mine forløb måske noget for dig?

Jeg tilbyder lige nu gratis og uforpligtende afklaringsamtaler, hvor du fortæller mig, hvad dine udfordringer er, og jeg giver et bud på, hvordan du kan løse dem.

Skriv til mig på facebook messenger eller kontakt mig på vivian(@)kropogharmoni.dk. Så finder vi en tid, hvor vi kan tale sammen.

 

Læs også…

Hvorfor spiser jeg, når jeg ikke er sulten

Dejligt, at du vil læse med.

Du er også velkommen til at dele mit indlæg, hvis du syntes, andre kunne have glæde af at læse med.
Det kan du gøre fra ikonerne i venstre side af skærmen.

Freebie forside

Få guiden 7 strategier til et holdbart vægttab

- og modtag mit nyhedsbrev, hvor du får endnu flere tips, guides og tilbud til en sund og selvkærlig livsstil.

Success - du vil modtage en mail om lidt, hvor du kan hente din kopi af guiden.

Pin It on Pinterest

Share This