fbpx

Privatlivspolitik

Dine persondata bliver registreret og opbevaret af Krop & harmoni v/Vivian Bille Rasmussen, samt de eksterne databehandler, Mailchimp og Easyme , hvor jeg har mine databaser.

 

Formål

Formålet med registreringen og opbevaringen af dine persondata er, at kunne udsende e-mails, samt at kunne servicere dig i forhold til de produkter du har købt eller tilmeldt dig gratis. Desuden til brug for regnskabsdokumentation, såfremt du har foretaget køb af mine produkter.

Jeg opbevarer dine persondata så længe det er nødvendigt. Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Jeg registrerer bl.a. dit navn, din e-mailadresse og de betalingsoplysninger du har indtastet ifm. køb af mine produkter (f.eks. dankort oplysninger). Såfremt du på et tidspunkt har indtastet dit telefonnummer ifm. køb eller modtagelse af et af mine gratis produkter, vil dette også være registreret hos mig.

Jeg registrerer ikke følsomme persondata som f.eks. etnisk oprindelse, religiøs overbevisning eller helbredsoplysninger.

Du kan desuden valgfrit få din e-mailadresse tilmeldt mit nyhedsbrev, således at du løbende modtager nyheder, information og gode tilbud fra mig. Denne service kan til enhver tid blive til- og frameldt, som du ønsker. Enten ved linket til afmelding i bunden af alle mine e-mails eller ved at kontakte mig via e-mail.

 

Jeg har fået dine oplysninger:

Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. gennem sociale medier.
Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.
Mine databehandler, Mailchimp og Easyme.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Vivian Bille Rasmussen
Alfedalen 7
4130 Viby Sj
vivian@kropogharmoni.dk
CVR-nr  39762544

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige. Du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Læs også Handelsbetingelser

 

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til cookies, hvis du fortsætter med at bruge min hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.

Kontakt mig

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

9 + 11 =

60 60 50 39

Alfedalen 7, 4130 Viby Sj

vivian@kropogharmoni.dk

Freebie forside

Få guiden 7 strategier til et holdbart vægttab

- og modtag mit nyhedsbrev, hvor du får endnu flere tips og guides til en sund og selvkærlig livsstil.

Success - du vil modtage en mail om lidt, hvor du kan hente din kopi af guiden.

Pin It on Pinterest

Share This