fbpx

Mød Vivian

VaneCoach og kostvejleder

Min historie

I mange år har mit fokus ligget helt forkert. Jeg mente, at den eneste måde jeg kunne få det godt med mig selv og min krop, var ved at tabe mig. Og den eneste måde jeg kunne tabe mig på, var ved at være restriktiv i min spisning, træne — og dunke mig selv i hovedet, når det ikke lykkes. Og naturligvis lykkes det ikke. Jeg tabte mig, og tog det hele på igen – og for det meste mere til. Jeg var ikke glad for mig selv, mit liv eller min krop.

Da jeg endelig sagde stop, skulle jeg til at lære at lytte til min krop igen. Jeg skulle igen lære signalerne at kende for, hvornår jeg var sulten, tørstig eller hvornår jeg var i følelsernes vold.

Jeg har stadig et stykke vej, for at få den krop jeg ønsker, men jeg har lært at elske den krop, jeg har i dag. Jeg har fået mere energi og overskud i min hverdag, til at lave det jeg elsker.

Min tilgang

Min metode handler om at få dig væk fra regler, restriktioner og forbud. Vi arbejder med dine vaner, forhindringer, rutiner og uhensigtsmæssige mønstre, som får dig til at overspise. Resultatet bliver et mere naturligt forhold til mad, mere energi i hverdagen og en krop, som du elsker. Det handler om, at du kommer væk fra slankekursmentaliteten og ind i en hverdag, hvor mad ikke fylder alt og hvor du får din energi tilbage.

Derfor blev jeg VaneCoach og kostvejleder

Jeg ved, hvordan det føles, at have det ene nederlag med vægttab efter det andet, men jeg ved også, hvordan det føles at blive fri og få sin energi og glæde tilbage.
Den frihed jeg har følt, vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med at opleve, for det er befriende og energigivende. Jeg vil gerne hjælpe dig med at opdage, at du kan leve et liv uden at tænke på mad hele tiden, men bruge din energi på dig selv, din familie og venner. Jeg ønsker for dig, at du kan opleve et liv uden forbud og dårlig samvittighed.

Lyder det som noget, du kunne tænke dig?

Inden du tænker ‘JA – det er lige mig!’ skal du være forberedt på, at dette ikke er en slankekur i traditionel forstand. Det er ikke et quickfix eller en bootcamp, for derefter at vende tilbage til dine gamle vaner.
Det er en investering i dig selv og dit liv – nu og i fremtiden. Men du skal være forberedt på at arbejde med dig selv, helt ned i dybden, det vil sige, at du skal arbejde med din adfærd, dine tanker og vaner. Det betyder også, at du skal arbejde med de opgaver, som du får mellem coaching sessionerne eller på kostforløbene. Jeg lover så til gengæld, at jeg støtter dig hele vejen igennem processen både ved vores møder, men også udover vores møder med al den vejledning, du kan have brug for.

Uddannelser, workshops og kurser:

Uddannelser

VaneCoach™ uddannelsen

2019

v./Morten Elsøe og Anne Gaardmand

Sundhedscoach

2018

Profesionshøjskolen Metropol, København

Ernæringsspeciale Sportsernæring / Aktiv ernæring

2018

At Work, Frederiksberg

Kostvejleder og Slankekonsulent

2017

At Work, Frederiksberg

 

Workshop

Kognitiv kostvejledning

2018

Workshop v./Katrine Gisiger

Kontakt mig

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

3 + 3 =

42 70 08 70

Alfedalen 7, 4130 Viby Sj

vivian@kropogharmoni.dk

Pin It on Pinterest

Share This